Monday, February 11, 2008

Januarkaos - den store flyttemåneden

Ja det er ikke mye annet å fortelle om fra den siste måneden enn det store flytteopplegget vårt.. Den 12. januar flyttet vi fra Northolt til Hanger Lane (litt mer sentralt), og bor nå 2 minutters gangavstand (!!) fra jobben! Det er fantastisk deilig.
Nå skal det sies at vi har minsket betraktelig på størrelsen av leilighet (prisen man må betale når man flytter mer sentralt...) så det er litt av et puslespill å få plass til alt i Hanger Lane.. men vi er lykkelige og glade! Januar bestod av lederseminar og årskonferansekvelder i KT, så det har tatt tid å få pakket ut alt og komme i orden.
Et lite bilde fra før den verste pakkingen i Star Path satte i gang...
Orden ble sakte men sikkert erstattet med kaos:
Pakking, pakking, pakking... og Grethe med sitt vakre forkle på:
Pakking på kjøkkenet....:
Andreas den siste kvelden i Star Path..
Og nederst her har vi kommet inn i den nye leiligheten, som er mindre og har mer kaos.... Dette er morgenen etter vi flyttet inn, så utpakkingen har ikke startet enda..

Det er heldigvis litt mer orden i kaoset nå, så snart legger vi nok ut noen bilder slik at dere kan se den nye leiligheten ordentlig.. :)

I London er det ordentlig vårstemning om dagen, påskeliljene begynner å sprette, løvetann i veikanten og det ser ut til at det begynner å spire og gro overalt! Herlig. Men som ekte nordmenn savner vi fortsatt litt snø og vinterstemning. Hehe, det er rart med det!

1 Comments:

At 5:44 pm, Blogger Gunnar said...

Hallåsann! Gøy å se bilder fra gammelt + nytt åsted! Godt å høre at dere har det fint, er sikkert digg å bo så mye nærmere jobben.Nyt livet videre!

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter