Friday, September 21, 2007

Kj¢pe, kj¢pe, kj¢pe...

Vi er tilbake midt i hverdagslivet og dagene går. Det kjennes jo slettes ikke verst :) Midt i det hele med jobb, m¢ter og dagligdagse hendelser holder vi på med å handle. Snart har vi "handlet" oss leilighet (kontrakten ikke helt skrevet under enda, men det meste er i boks), vi har kj¢pt ny motorsykkel (solgt bilen og byttet inn den gamle sykkelen), og vi har kj¢pt oss en sofagruppe med to stoler og en puff i tillegg. Artig!

Vi har planer om å legge ut private bilder da, men klarte ikke vente lenger med en liten oppdatering, så får dere et lite livstegn i alle fall!

Her har dere oss utenfor Triumph butikken (Triumph er merket på sykkelen for de som ikke visste det...), tidlig en morgen for et par uker siden. Den ligger en time utenfor London ca. og det var en ganske så spennende tur. Andreas er forn¢yd og jeg er forn¢yd :) Bildet dere ser over ligger ute på nettsidene til butikken, hvor de har et galleri over nye eiere. Linken finner dere her: http://www.onyertriumph.net/owners.php?page=1


Og her ser dere bilde av sofaen vår som vi falt så for (bildet er tatt fra en nettside også). Det er f¢rste gang vi har kj¢pt oss sofa, så det var en herlig f¢lelse! Som nevnt har vi også et par stoler og greier, men de fant jeg ingen bilder av. Men vi nyter å komme hjem til slike behagelige saker.

Snart blir vi alene i leiligheten også, Marit og Tor Einar har funnet seg en leilighet som de skal flytte inn i i begynnelsen av oktober. Det skal bli rart å "bare" være oss to igjen, men sikkert også godt for alle fire å få litt mer privatliv sånn sett. Det har allikevel vært en fin erfaring å dele hjem med noen andre.

Nå er det straks helg, og det skal bli godt! Vi snakkes snart!


2 Comments:

At 10:54 pm, Anonymous Anonymous said...

Hallo :)
Fikk endelig sett bildet av sofaen :) Så kjempefin. Tipper dere kommer til å ha mye glede av den !
Klem, Miriam

 
At 2:37 pm, Blogger Bente og Stein-Ove said...

Heisann Grethe!
Grattis med ny sofa. Den var knæsj! Og motorsykkel - SO driver og vurderer om han skal kjøpe motorsykkel her. Her er det ikke krav om lappen, ikke så mye annet heller - så trafikken er så som så... Men vi får se.
Blir herlig med ny egen leilighet da! Når flytter dere inn?
Ha ei god uke!
Klem fra Bente

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter