Tuesday, April 10, 2007

Påska var fin den!

Ja vi har virkelig kost oss de siste dagene.. Deilig med så mye fritid, og det flotte været! På påskeaften fant vi ut at vi skulle jogge litt i nærheten av der vi bor, og måtte skamme oss litt da vi fant ut hvor fint det er der og det faktum at vi har bodd her i over et halvt år uten å oppdage det! Det er en kanal som går 10 m utenfor huset vårt, og vi løp langs den.. skikkelig nydelig!


Senere samme dag, var vi klare til å fortære påskelammet, vi spiste opp alt sammen akkurat som Israelsfolket måtte i gamledager. Hehe... Nå var riktignok vårt lam "bare" et lammelår, men det smakte i alle fall godt! Legg gjerne merke til den lekre sikringsboksen som henger på veggen på kjøkkenet, smart og dekorativ løsning hæ?! Hehe..


Andreas og Tor-Einar er mette og fornøyde, klare for skillingsboller, snop og film.. Rent så koselig var det!
Marit kaller, Marit kaller, noen som vil prate i Norge?

Disse var så søte at jeg måtte ta med et bilde av dem. Skulle liksom være påskeliljer, men de var litt annerledes når det kom til stykket. Men fine likevel.

Så konklusjonen blir da: Påska har vært fin. Har tenkt ekstra på alle i Norge, på snøen, skia og påskefjellet, men vi har hatt noen flotte dager. Temperaturene har ligget rett under 20 + grader hver dag, sola har skint, vi har fått med oss noen flotte påskemøter og vi har slappet riktig godt av. Påske i London er ikke å forakte!

1 Comments:

At 11:29 am, Anonymous Anonymous said...

Hei kjære dotter!
Koselig å se at dere har det så bra på alle vis! Misunnelig på de vårbildene altså.-- Her tar det sin tid, men i dag er det varmt og det tiner.Pappa og jeg har gått tur og sittet på verandaen. Skal be ekstra for deg at det går greit med eksamensopppgava denne uka. LOVE YOU!
MAMMA

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter