Wednesday, November 29, 2006

Desember i vente!

Ja vi skammer oss litt som ikke holder det vi lover her på bloggen... Men vår dårlige unnskyldning er at vi har hatt litt problemer med kameraet vårt da. Kremt. Og innimellom alt går dagen så det koster etter!

Vi har i grunn vært litt travle i det siste, og på kontoret går det i årsberetninger og rapporter + at vi planlegger juleball for hele menigheten som skal være kvelden f¢r vi reiser til Norge, altså den 15., og vi planlegger Nyttårs fest for ungdommene og skriver artikler til bladet vårt - puh ja.. Jeg (Grethe) har begynt å synge i lovsangsteamet i youth endelig, og har bes¢kt noen cellegrupper, leda noen grupper og et m¢te og hatt jentekveld osv. Andreas har brukt mye tid på å skrive ferdig en youth bok som skal være en del av en serie som gis ut i menigheten, og han underviser på kveldskurs og bibelskolen og selvf¢lgelig fredagsm¢tene - Han prekte forresten på Thanksgiving service forrige onsdag (det går an å gå inn og h¢re på kt's nettsider kt.org) - ja vi holder på med litt av hvert, men slapper for all del av stadig vekk innimellom. Har så vidt begynt med julegaveinnkj¢p, men har enda en del igjen...Blir vel litt til helga.

Vi gleder oss til advent begynner og skal snart bake litt pepperkaker og forskjellig! I kveld skal vi på Ikea for å kj¢pe inn litt pynt og litt forskjellig. Det blir artig! Vi har akkurat hatt bes¢k av ei vi har treft Notodden f¢r, som er ei god venninne av vår gode venninne, Anna Tone, og hun skulle på et opphold i s¢r- England og kom innom oss noen dager f¢r hun reiste videre. Det var koselig å bli bedre kjent!

Her sitter vi i går kveld etter å ha fortært middag og is. Vi er visst veldig i fronten mens bes¢ket kom litt i bakgrunnen... Men Ingebeth - takk for koselig bes¢k!
Nå har det gått snart måned siden vi var i Norge, men slenger inn noen bilder fra bes¢k på Hamar i Miriam og Einars & co's nye hus! Det var koselig! Dere ser oss spise middag under:
Måtte legge inn et lite bilde av s¢stersene og da, og minstemann i familien - Ingrid - De er gode ikke sant? Hehe..
Miriam veldig i forgrunnen her da, men dere var så heldig begge to - kanskje ikke Ingrid stakar da men hun er jo s¢t uansett - at jeg tok det med. Er så stolt av s¢strene mine og familer!

Og her kom det et bilde av Andreas og br¢drene gitt.. Hehe. Vi var jo på 100års jubileum i Misjonskirken på Notodden da vi var hjemme, og her er tidligere pastorer samlet. Han i den blå skjorta er pastor nå (Jack Garratt) og Andreas var jo den forrige. Det var artig å mimre litt!

Her kommer et lite tante/onkelbarn-galleri:

Helene, Mari & ¢yvind
Camilla

Og Martin!

Virkelig flotte tante/onkelbarn altså! Var så g¢y å se de igjen! Nå er dette bare familie på min side da, vi traff jo ikke alle på Andreas sin side da vi var hjemme.. Så tilgi oss for ingen Granlund-bilder.. Skal pr¢ve å rette på det til jul...

Ja dette ble da en lang blogg i alle fall! Har sagt det f¢r - legg igjen kommentar til oss da! Vi har lyst til å h¢re fra dere! Kos dere i tida fremover! Dere h¢rer fra oss snart!

2 Comments:

At 1:38 pm, Anonymous Anonymous said...

Hei Grethe og Andreas!
I går kveld fikk jeg bloggadr. og da er ikke jeg sein til å gi en kommentar vet du.
Moro å lese om hva dere driver med der borte i London.
Dessuten har du Grethe vært av de ivrigste til å kommentere på bloggen til Mette. Det syns jeg er så fint. Jeg vet hvor mye denne bloggen betyr for Mette.
Vi er fryktelig spente på dagen i morra. Da får vi vite om kreftens omfang og hvilken type det er. Vi håper og tror på positivt resultat. Det blir nok den viktigste bursdagsgaven til Mette i morra.
Tenker dere teller ned dager til dere kommer hjem på juleferie. Håper vi treffer dere da.
Til så lenge, ha det bra!
tante Ingrid

 
At 10:11 am, Blogger grethe said...

Hei tante Ingrid!
Så koselig å få kommentar fra deg! Det var en god overraskelse å få på mandags morgenen ;)
Ja dette med Mette har nok virkelig r¢rt ved mange, kan tenke meg det har vært t¢ft og hardt for et morshjerte (og farshjerte..).. Står med dere i tro på at dette går bra! Og ja.. vi teller ned dagene.. Andreas reiser til Irak en uke nå med Colin (som jo er litt spent og skummelt synes jeg.. men det går nok fint) og når han kommer hjem er det bare fem dager til vi reiser hjem. Gleder oss og håper vi får sett dere også! Ha en god uke! Hilsen Grethe

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter