Monday, September 18, 2006

Tekniske problemer...

Som dere ser fra forrige post saa ble det daarlig med bildespesial her... Strever veldig med aa faa bilder ut paa bloggen, og finner ikke ut av hva problemet er.. men det jobbes intenst med det fra vaar side her naa.. saa stikk innom snart igjen og vi vil "by then" forhaapentligvis ha loest problemet!

Vi har det fortsatt bra i alle fall, og har hatt en fin om enn litt travel helg, med ganske mye moeter - Andreas prekte paa en saann youth event som to satellittmenigheter hadde paa loerdag kveld, og saa var det jo en del aa vaere med paa i gaar, men alt i alt - en god helg!

Oensker dere (om det er noen som er innom her da..) en god uke!

Skal forsoeke aa laste ned et lite bilde paa denne posten for aa se om det hjelper.. Hei og haa!

Naa skjoenner jeg ingenting.. Naa gikk det med en gang.. Hmmm. Kanskje den forrige posten er for stor eller noe.. Skal jobbe med saken.. Men bildet over er i alle fall tatt fra hverandaen i etasjen vi jobber i paa kontoret! Fin utsikt ikke sant? Bildet er tatt i den retningen vi bor i naa.. tror jeg...uten at det sier dere saa mye kanskje.. men fint allikevel!

Legger like saa godt ut et par bilder tatt utenfor der vi bor naa i Northolt:


Det er kanskje ikke saa lett aa faa et inntrykk av hvordan det er, men vi har altsaa en liten hageflekk og det stygge uteskuret vaart kan ogsaa skimtes.. Men vi bor da altsaa bare i den nederste etasjen som dere kan se paa bildet. Andre etasjen vaar er bak og paa andre siden av huset. Vi synes det er temmelig koselig aa bo der vi bor!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter