Monday, August 07, 2006

Hallo folkens!
Vet egentlig ikke om det er saa mange som foelger med paa denne bloggen enda.. vi har egentlig ikke fortalt saa mange om den heller saa det er vel der det ligger..
Men vi hadde tenkt vi skulle sette oss litt inn i bloggeting og tang her foerst da, saa dermed oever vi oss litt saa lenge :)
Naa er det tre uker siden vi begge kom til London for godt (for en stund i alle fall), og de ukene har jammen gaatt fort. Paa kontoret gaar det i planlegging av eventer, skriving av artikler til bladet som menigheten har - Revival Times, administrative ting og ellers andre interessante gjoeremaal! Paa fritiden har vi vaert paa en del grillfester, et par kinoer og ellers slappet av mellom moeter og aa treffe folk som vi kjenner og ikke kjenner!
Vi venter fortsatt paa aa faa flytte inn i huset i Northolt, det har oppstaatt noen komplikasjoner kan man si der.. skulle egentlig flytte inn paa loerdag som var, men det gikk ikke nei, siden de som bor i huset ikke har kommet seg ut enda.. Det er litt komplisert hele greia, men saann kort fortalt saa er det et ungt par som har en liten baby, og de faar stoette fra "council" her til aa bo steder, og dermed har Daniel & Linda (forrige ungdomspastor par her som naa har flyttet hjem til Sverige) ikke rett (i foelge loven) til aa kaste dem ut selv om de gjerne vil.. Paret faar hjelp til aa finne seg et nytt sted, men de har ikke jobbet veldig hardt med det og det er masse papirarbeid som visstnok maa ordnes.. Og saa lenge de ikke flytter ut maa vi bare gaa paa vent da.. Men Marit og Tor Einar har kommet seg vel hit (de kom forrige torsdag) etter bryllupsreisen sin til Thailand, og har faatt lov til aa bo i huset der saa lenge, men det er litt trykket stemning der har vi skjoent saa det er ikke helt lett.. Forhaapentligvis kan vi flytte inn foerstkommende torsdag..
Men vi har det jo bra i det skjoenne huset til Colin & Amanda, de har sagt vi kan bo der saa lenge vi behoever det..
Paa loerdag reiser vi paa Camp Fire som er ungdomsmenighetens sommerleir. Den foregaar ute paa Isle of Wight og det virker som et veldig flott sted. Da blir vi borte en hel uke som vil bli fylt med danse/musikk/sangseminar, Matrixseminar - vaar venn Baard Anders fra Notodden som var Technical Director i Matrixfilmene kommer. Skal ha soldattrening og sove i telt, vaere paa stranda og selvfoelgelig ha moeter der, saa vi gleder oss til det hele! Vi hadde BBQ (grilling) i stedet for Live! in Notting Hill (ungdomsmoetene vaare kalles det) paa fredag og det var masse ungdommer i carparken utenfor kirka med godt humoer saa stemningen var paa topp!
Ja - vi begynner aa komme inn i tingene her naa og har det generelt veldig bra! Skal proeve aa faa inn litt bilder her etterhvert, men har litt oppstartstroebbel der i gaarden..men snart!! Ha det saa fint! Skal proeve aa legge inn et lite testbilde her.. Av vaar kjaere kjaere Fiona som vi savner saa faelt men som har det bra hos sin nye familie i Troendelag..

2 Comments:

At 12:01 pm, Blogger Kikkis planet said...

Hei på dere!

Vi få "utvalgte" som er informerte om bloggen følger med! Spennende å høre om alt som ligger foran dere, gleder oss til å lese mer og se bilder av dere etterhvert!

Vår blogg går mot avslutning, men det går rykter om at det kommer et nytt kapittel om ikke lenge.. :)

Vi blogges!

 
At 9:51 pm, Blogger Gunnar said...

Heisann. har dere øvd dere nok til at vi kan legge ut link på bloggen vår nå, eller? Her er livet herlig, bortsett fra 10 av 14 stykker i familien Bækkevold har hatt stoooore problemer med magen. Vi snakkes!

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter