Wednesday, November 01, 2006

Tida går & vi har det bra!

Hallo hallo!
På tide med en liten oppdatering i fra oss nå kanskje.. Tida går som vanlig fort i London, og det har stort sett gått i jobbing og i å kose oss hjemme når vi kan de siste drøye to ukene. Har også vært travle med å forberede "Freedom Weekend" som vi hadde forrige helg som var. Det er en helg de unge kan melde seg på, og vi drar til et konferansesenter menigheten har to timer sør for London. Det var veldig bra å være der, og mange ble møtt av Gud, som jo er hele poenget med helga. Spiste deilig mat og koste oss i landlige omgivelser!

Her koste vi oss voldsomt med nydelig vær og atmosfære! De her en kokk som jobber på senteret fast og han trylte frem de nydeligste retter da vi var der, spiste oss så stappende mette at vi nesten trillet frem og tilbake fra matsalen til samlingene!

Her er Andreas i sving med å preke litt om et emne, vi hadde mange korte emner som vi lederne delte på å ta, og emnene var veldig personlig preget og det var tid for å fordøye det hele innimellom.

Vi fant et tre som hadde ganske dugelig størrelse på seg. Det fikk nå en klem av meg i alle fall :)

Mikael, en norsk venn som vi ble kjent med forrige gang vi bodde i London var med på helga. Det var skikkelig koselig med litt norsk prat innimellom!

Nå er vi faktisk i Norge - landet sent tirsdag kveld - og etter en natt hos Gunnar og Kristin i Oslo (som var snille og tok i mot oss sent på kvelden i sin veldig koselige leilighet; se link til bloggen deres for å se hvordan de har det) tok vi Trysilbussen til mamma og pappa. Ferden gikk videre via familie og gode venner i Hamar før vi havnet i Notodden til slutt i dag. Men Norgesoppholdet oppdaterer vi om litt senere. Er i alle fall veldig godt å være hjemme en tur, i vinterlandet :)

Jeg lovte jeg skulle prøve å legge inn et bilde fra dansetimene mine, men foreløpig har jeg bare bilde av Marit og meg som vi tok like før en ballett-time som vi skulle ha. Ser vi ikke lekre ut?

Ha det fint fremover og legg gjerne igjen en liten kommentar til oss - så vet vi hva du holder på med også! Hei & hå

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter