Wednesday, July 04, 2007

Det tar sin tid...

Væææ.. det er så forskammelig lenge siden vi har posta noe her ute... men det ser ikke ut til at det er et alt for stort savn blant publikum (hihi) så da går det kanskje greit...

Bare skriver noen raske ord og legger ut noen av de få bildene jeg har på jobbpc-en (kremt.. er på jobb ja.. men i resepsjonen i KT, så da er det ikke så mye annet å gjøre...), men skal inderligen prøve å oppdatere ordentlig her snart.. Det er Facebook sin skyld skjønner dere.. For der er vi veldig oppdatert for å si det sånn.. Med bilder og det hele.. men begge deler ble visst litt mye på en gang..
Siden sist har jeg vært i Norge to ganger, og er nå ferdig med utdannelsen! Hurra! Mellom Norgesturene har vi hatt besøk av Svanhild som også fikk med seg 17. mai i London:

Svanhild sitter ved Andreas, og ellers er det en gjeng andre nordmenn vi kjenner i London. Vi fikk norsk marsipankake, sang norske sanger og hørte på norske taler (forsvarsminister.. hoi hoi) i den norske sjømannskirken, så det var artig!

"Norske for en kveld"

Ellers har vi vært i Bath sammen med Drew og Gosia - et vennepar som nå har flyttet til Australia hvor Drew kommer fra - det var en kjempekoselig tur, med masse flott å se på. Til og med et lite spaopphold fikk vi med oss. Anbefales!

Piknik i en rundkjøring er heller ikke dumt...

Hehe.. vi var så sultne da vi kom frem at vi hadde ikke energi til å lete etter den parken vi visste var der et sted.. så da ble det rundkjøringen da.. Men den dugde den!

Ja og til slutt har jeg bare slengt med et bilde fra KT, vi har tatt en del opptak i det siste fra bandet som vi har hver fredag, skikkelig artig!

Da får vi tro det kommer mer her snart.. Vi reiser hjem på ferie på lørdag og gleder oss helt vilt!! Ellers har vi blitt onkel og tante igjen for 14. gang (begge sider tilsammen), Elizabeth søsteren til Andreas, fødte i går! Så vi skal nok ta en titt på vidunderet snart! Nr. 13 i rekka - Emilie har også blitt født (Andreas sin bror og kone) mens vi har bodd her, og vi må få kikket på henne også, + selvfølgelig hilse på all familie og kjente! Sees snart da kanskje?

To be continued... På en måda...

2 Comments:

At 12:51 pm, Anonymous Anonymous said...

Hei Grethe og Andreas - mamma og tante er i Tromsø, turister for noen dager. Vi har det herlig, været er ganske fint, i ettermiddag skal vi på en lang busstur kombinert med Hurtigruta, da får vi nok sett litt av hvert av nattur'n her - hvis det ikke er regn og tåke.
Idag har vi vært på Polaria arktisk senter og sett mating av digre seler, som så ut omtrent slik vi føler oss når vi velter ut av solsenga på stranda..
Nordlig hilsen Margrethe og Mari

 
At 3:38 pm, Blogger Kikkis planet said...

Hei på dere!

Var SÅ koselig å treffe dere i Trysil! Blir så lenge mellom hver gang, så nå var det virkelig koselig å ses "in person" igjen.

Ellers har vi - endelig - oppdatert bloggen vår også! Med litt diverse fra ferien i år. Huske du/dere tok noen bilder fra middagen og "kubben"? Hadde vært suverent å fått de på mail, om det ikke er for mye bry.

Og hva var navnet på den butikken du nevnte på nett Grethe? Tenkte på det her om dagen, men kom ikke på hva det var.. Håper dere har en bra helg!

 

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter