Monday, January 14, 2008

Desember & juleferie

Ja tiden flyr når man har det gøy, og også når man har mye å gjøre! Vi hadde en del av begge deler i desember. Det var travelt med masse forskjellige ting å delta i, noen julefester her og der, og travle tilstander på jobb. Vi fikk med oss julegrantenning på Trafalguar square i år også, det var veldig koselig, har dessverre ingen bilder av det akkurat nå, vi har fortsatt problemer med kameraet vårt. Eller rettere sagt.. vi har ikke fått kjøpt nytt enda..

Den 8. desember var det juleball i KT ("The Ivy Christmas Ball.. altså vi pyntet med maaassse eføy.. :)), og vi var ansvarlige for å dekorere hele bygningen til den store kvelden. Det tok en del planlegging, innkjøpsrunder, Ikeaturer m.m., og vi klarte heldigvis å få alt ferdig etter å ha holdt på fra morgen til kvelden den lørdagen. Jeg var dessverre litt for opptatt med andre ting til å få tatt noe særlig bilder, men under ser dere et bilde vi fikk tatt kvelden:

Vi hadde noen flotte display langs veggene og foran plattforma bygd opp av bokser og dekorert med forskjellige gjenstander og masse lys - det ble fint!

Tenkte dere kunne få et lite inntrykk av stemningen fra bildet over.. Det var en flott kveld!

Ellers hadde vi "Norsk julebord" hjemme hos oss helgen før vi reiste på ferie hjem, og inviterte alle de norske vi kjenner her i London. Det var innmari koselig, og vi hadde et fantastisk julebord med vannvittig mye deilig mat. Noen av gjestene hadde klart å få til så mye "norsk" og det var kjempeherlig! Vi hadde riskrem og krumkaker og risboller og vestlandslefse og... ja, det var jo bare desserten!
Her beundrer vi all maten og gleder oss til å spise!! Dette er Mikael, Therese og meg.


Her har vi Therese, Marianne, en annen Mikael, Kristina og så ser vi snurten av Mikael til høyre. Tor Einar og Marit var selvfølgelig også med!
Her har vi havnet i Notodden etter en hyggelig rundtur innom Hamar og Oslo etter at vi kom til Norge, og julemiddagen skal snart fortæres! Det var flott vinterstemning:
Vi hadde en utrolig koselig juleferie, fikk slappet av, truffet mange kjente og kjære, spist MASSE, og det ble et skikkelig norskt påfyll for oss!

Er litt på etterskudd med oppdateringer her, så forhåpentligvis kommer det noen flere bilder fra nyttår og denne måneden snart. Bildene blir litt så som så som sagt siden vi bare har mobilene nå... Uansett, vi er glade og fornøyde og har mange koselige stunder fra jula å tenke tilbake på!


0 Comments:

Post a Comment

<< Home

modern art
modern art Counter